Superliga 2017/2018, 14. kolo, so 25.11.2017, SH Štěrkoviště Otrokovice
PANTHERS OTROKOVICE B
Česká Lípa
13:4
4:0, 4:1, 5:3

branky: 1. Marek Zapletal, 7. Lukáš Pešat, 8. Matěj Kostka, 18. Petr Kittel, 21. Lukáš Pešat, 26. Lukáš Petřík, 30. Martin Szweda, 37. Marek Zapletal, 41. Lukáš Pešat, 49. Marek Švajný, 52. Pavel Jurčík, 53. Marek Zapletal, 59. Marek Zapletal - 26. Jakub Karel, 43. Lukáš Mlejnek, 47. Daniel Kněžour, 60. Dominik Jansa; rozhodčí: Lukáš Svrček - Radim Waliczko; vyloučení: 2:3; využití: 1:0; diváků: 380; zásahy brankářů:Jaromír Malina 14 - Jan Dvořák 23;

PANTHERS OTROKOVICE B: Malina (Michajlovič) - Nagy Mi., Švajný, Ťopek, Kostka, Čevela - Zapletal, Sovják, Pešat, Petřík, Jurčík, Kittel, Szweda, Kvapil, Uhrinovský
Česká Lípa: Dvořák (Ponomarev) - Mlejnek, Kadlec, Slaný, Pastor, Štěrba, Vnuk - Dzierža, Spilka, Vondráček, Hřebřina, Karel, Jansa, Kněžour, Jirsa, Ekl

Od úvodu utkání domácí tým ukazoval, kdo dnes bude na hřišti dominantním týmem. Už po 50 vteřinách od úvodního buly se trefil Zapletal. Domácí měli míček častěji na svých hokejkách a tlačili se do útoku. V čase 6:56 zvyšoval Pešat na 2:0. O 25 vteřin později už to bylo 3:0, když se trefil Kostka. Do konce třetiny ještě přidal jednu branku Kittel.

Druhá část začala stejně jako první, když domácí dokázal v prvním střídání vstřelit branku. A když se v čase 25:26 trefil Petřík, tak už to bylo 6:0. Hosté dokázali po chybě v rozehrávce Panterů aspoň snížit stav na 6:1. Do konce druhé třetiny přidaly Otrokovice ještě dvě branky a do kabin se tak šlo za jednoznačného stavu 8:1 pro domácí.

Třetí třetina začala stejně jako ty dvě předchozí a to brankou v síti hostů. Během třetí třetiny domácí polevili v koncentraci směrem dozadu a nechali si vstřelit další tři branky. Ovšem sami přidali 4 a zápas tak dovedli do vítězného konce.

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích, pana Karla Ševčíka: "Do zápasu jsem šli maximálně koncentrovaní, chtěli jsme se vyhnout problémům pramenícím z podcenění. Výborně zachytal brankář brankář Malina, skvěle zahrál celý tým, musel bych asi vyjmenovat celou střídačku, takže raději beze jmen. Předvedená hra se musela divákům líbit, kluci si užívali kombinací a zastříleli si. Jdeme dál, poctivě, do tréninku, připravit se do Vítkovic. Soupeři děkujeme za zápas."

Komentář trenéra hostů, pana Jiřího Stožického: "Byl to náš třetí zápas v šestém dnu a leží na nás velká psychická i fyzická únava. V první třetině jsme dostali rychlé, laciné góly, neproměnili šance, tak už jsme neměli sílu se zápasem něco udělat. Děkujeme soupeři za zápas a divákům za tradiční výbornou atmosféru."

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři