Muži zahájili přípravu na sezónu 2019/2020

Superligový tým Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE zahájil letní přípravu na sezónu 2019/2020.

Letní příprava začala setkáním pozvaných hráčů v pátek 17.5.2019 a následným už "klasickým" zahajovacím fotbálkem.  Realizačním tým v čele s hlavním trenérem Michalem Kvapilem seznámil vybrané hráče s programem přípravy a požadavky, které společně se svými asistenty Miroslavem Koníčkem a Martinem Hálou budou po hráčích vyžadovat. 

Letos se po letech strávených ve Zlíně bude tým připravovat doma v Otrokovicích, kde bude využívat zázemí Sportovního areálu Baťov. Do přípravy bylo pozváno 30 hráčů. K týmu z loňské sezóny se zapojili všichni junioři, kteří přechází do mužů. Samozřejmě v přípravě jsou i všechny posily. 

Příprava je rozdělena na tři části, kdy se bude tým postupně chystat na sezónu tak, aby v srpnu byl kádr nachystán a uzavřen. Trenéři počítají z přípravnými zápasy, jak na domácí hale, tak na hřištích soupeřů. Většinou půjde o týmy ze Superligy, ale chystá se i výjezd na Slovensko. Po dlouhé době se Otrokovice nepředstaví na Czech Openu, kde Panteři nebyli vybráni do kategorie ELITA a tak dali přednost turnaji Slovak Floorball Cup 2019, který bude malou generálkou před startem Superligy.

O všech pohybech v kádru a termínech přípravných zápasů budeme fanoušky postupně informovat. 

Na obrázku může být: 2 lidé, stojící lidé a uvnitř

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, tráva a venku

Na obrázku může být: obloha a venku

Generální partner

Generální podporovatel

Hlavní partneři

Partneři